Bouwkundige keuring aanvragen

De bouwtechnische keuring!

In veel gevallen raden wij een bouwkundige keuring aan bij de aankoop van een nieuwe woning. Een keuring geeft een heel goed beeld van wat je koopt. Wij adviseren altijd om de keuring bij te wonen, omdat je heel erg veel extra informatie krijgt over de woning die koopt!

Voor de keuring schakelen wij graag PerfectKeur in. De rapporten zijn geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. de Nationale Hypotheek Garantie. De bouwkundige rapporten van Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s, wordt full color uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.

De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon zodat ze bekend zijn met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen.

De bouwkundige keuring kost via PerfectKeur altijd € 365,- inclusief 21 % BTW.

Vraag hieronder eenvoudig de keuring aan!