Aankoopmakelaar Rotterdam

Aankopen met Yuri!

Ben jij, of zijn jullie op zoek naar een koopwoning? Of wil je een pand opknappen als slimme investering? Met RE/MAX profiteer van hoge kwaliteit, snelheid en een uitgebreide service. Wij begeleiden het gehele proces jaarlijks voor meer dan 1.8 miljoen klanten. Sluit aan en vind jouw perfecte woning!

Je voordelen met Yuri als aankoopmakelaar

1. Zoeken in ons uitgebreide netwerk

Met meer dan 6.700 kantoren in ruim 100 landen is RE/MAX de nummer één in de aankoopmakelaardij. Ons franchisesysteem omvat meer dan 115.000 gecertificeerde aankoopmakelaars, die hun panden binnen het internationale netwerk met elkaar delen. Door het uitgebreide netwerk vinden klanten snel en eenvoudig een geschikte woning, overal ter wereld. Naast ons eigen netwerk is uiteraard ook ons lokale netwerk uitermate belangrijk. Je kan erop rekenen dat we ook daaruit over veel aanbod beschikken.

Heb je ondersteuning nodig voor de aankoop van jouw droomwoning of ben je jezelf nog aan het oriënteren? Dan is Yuri de aankoopmakelaar voor jou! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op.

2. Bespaar tijd met professionele begeleiding door RE/MAX makelaars

Wij bieden als RE/MAX aankoopmakelaars maatwerk en stemmen onze service af op de jouw wensen. Al naar gelang de behoefte ondersteunen we bij koop- en verkoopvoorbereidingen, contractuele afspraken, notarisbezoeken, verzekeringen en de verhuizing.

3. Profiteer van onze ervaring en voortreffelijke dienstverlening

Al ruim 40 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze aankoopmakelaars te Rotterdam blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Lokaal

Lokaal gecertificeerde makelaars

Kennis

Uitgebreide kennis van zaken

45

Jaar ervaring

Efficient

Tijdbesparende services

Selectief

Gewenste selectie van woningen

120.000+

Makelaars

6.700+

Kantoren

100+

Landen

Ja, ik wil graag persoonlijk kennismaken!

Laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.