Gratis Waardebepaling

RE/MAX Waardebepaling: Wat is de waarde van mijn huis?

Benieuwd wat de waarde van je huis in de huidige markt is? Voor veel mensen is de actuele waarde gunstig. Ik kom graag even bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning!

Gratis en vrijblijvend.

Omdat de huizenmarkt constant aan veranderingen onderhevig is, is het altijd een momentopname. Het is dan ook helemaal niet gek dat je eens in de zoveel tijd een nieuwe waardebepaling laat doen. Precies de reden dat wij een waardebepaling kosteloos aanbieden. Verschillende factoren bepalen de waarde van je huis. Zo kan de staat van onderhoud van jouw woning totaal anders zijn dan die van je buren, bijvoorbeeld omdat jij wel verbouwd hebt en je buren niet, of andersom. Ook de omgeving, de ligging, vraag en aanbod van lokale omgeving en maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid beïnvloeden de waarde van je woning. Gelukkig beschik ik over de lokale kennis en expertise om jouw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten.

Verkoop je huis via RE/MAX

Zoals gezegd kost een door waardebepaling  je niets en verplicht je ook tot niets. Dus wat let je om de lokale kennis en deskundigheid van jouw RE/MAX makelaar te gebruiken om een goede indruk te krijgen van wat jouw huis gaat opbrengen. Ik sta 7 dagen per week voor je klaar, dus informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Aan de aanvraag zijn geen kosten verbonden