Verhuurspecialist Rotterdam

Zorgeloos verhuren met de professionele aanpak van een RE/MAX verhuurspecialist?

Als eigenaar bent u uiteraard in staat om zelf op zoek te gaan naar een huurder door middel van onroerend goed portals op het internet of een advertentie in de krant. Maar kunt u ook de marktconforme huurprijs berekenen, heeft u uitgebreide screeningsmogelijkheden en ziet u niets over het hoofd voor een juridisch onderbouwde en rechtsgeldige verhuur? Wellicht heeft u simpelweg geen tijd om tientallen e-mails en telefoontjes te beantwoorden en afspraken te coördineren?

Een RE/MAX Verhuurmakelaar inschakelen bespaart u tijd en geld. Daarnaast verdient een RE/MAX makelaar zich terug door een hogere huurprijs te realiseren, een betere huurder te selecteren en minder leegstand te creëren. Bovendien is er een significant belastingvoordeel! Wij geven vakkundig en betrouwbaar advies op weg naar uw volgende huurder: van een krachtige presentatie, selectie en screening tot aan de sleuteloverdracht aan de nieuwe huurder.

RE/MAX is uw betrouwbare partner in verhuur

1. Wij verhuren snel

RE/MAX beschikt over het meest uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld. Iedere RE/MAX makelaar werkt samen met internationale collega’s binnen het netwerk. Expats vinden hun weg naar RE/MAX al in hun eigen woonplaats.

Heeft u ondersteuning nodig voor de verhuur van uw woning?

2. Wij bieden u een perfect podium

Of het nu gaat om professionele fotografie of een aangeklede plattegrond, wij presenteren uw woning optimaal en in alle media die u wenst. Een RE/MAX makelaar heeft toegang tot de grootste portals in de markt, zoals Funda en Pararius.

3. Wij zijn persoonlijk betrokken

De RE/MAX verhuurmakelaars zijn zelfstandig ondernemer en worden betaald na een succesvolle huurtransactie op basis van “No cure, no pay”. Uw succes is ons succes! Dit motiveert ons om net dat ene stapje extra te zetten en een zorgeloze verhuur te realiseren.

4. Belastingvoordelen

Door een RE/MAX verhuurspecialist in te schakelen voor de verhuur en het beheer van uw vastgoed zorgt u ervoor dat uw huurinkomsten onbelast zijn. Uw investering valt daardoor in BOX III (inkomen uit sparen en beleggen) en verhuist niet naar BOX I (inkomen uit werk en woning).

Persoonlijk

Persoonlijke ondersteuning begeleiding tijdens het gehele traject dienstverlening naar jouw wensen

Effectieve Marketing

De beste marketing activiteiten effectieve marketing tools

Professioneel

Professionele makelaars

Begeleiding

Begeleiding tijden het gehele traject dienstverlening naar jouw wensen

Zal ik contact met je opnemen?

Laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.