Verkoopmakelaar Rotterdam

Waarom verkopen met Yuri?

Sta je op het punt om je appartement, woning, bedrijfspand of stuk land te verkopen? Als RE/MAX makelaar heb ik juiste kennis in huis en ben ik de verkoopmakelaar die je zoekt voor de regio Rotterdam! Ik bied je daarbij de beste service en verkoop je pand binnen afzienbare tijd tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden. Tijdens het gehele proces, van de eerste afspraak tot bij het ondertekenen bij de notaris, kan je op mij bouwen! 

Jouw voordelen als je verkoopt met RE/MAX

1. Als ervaren verkoopmakelaar in ondersteun ik het gehele traject van start tot finish

Met de kennis en ervaring van een RE/MAX verkoopmakelaar kun je niets over het hoofd zien, we ondersteunen het gehele verkooptraject van start tot finish. Ik begeleidt je bij het gehele verkoopproces en draagt zorg voor het beste resultaat. Samen bepalen we op basis van mijn marktanalyse de juiste prijs voor je woning, waarbij we rekening houden met vraag en aanbod op de huidige markt. Als jouw RE/MAX verkoopmakelaar in Rotterdam kies ik een unieke strategie om jouw woning optimaal te promoten en zorg ik voor een simpele en soepele afhandeling van administratieve en notariële zaken.

Heb je ondersteuning nodig voor de verkoop van jouw woning?

2. Effectieve marketing en wereldwijde merkbekendheid

Met onze krachtige marketingmachine beschik ik over een breed scala aan promotionele mogelijkheden. Daarmee kan ik bij iedere verkoop voor een verschillende strategie kiezen die past bij de woning en gebruik maken van de stevige internationale positie die het merk RE/MAX heeft. De gevestigde naam brengt jouw woning in korte tijd onder de aandacht van de doelgroep. Zowel lokaal, nationaal als internationaal. Doordat elk pand internationaal wordt gedeeld bereikt RE/MAX potentiële kopers in de hele wereld.

3. Een internationaal netwerk met lokale vastgoedprofessionals

RE/MAX is wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de verkoopmakelaardij met ruim 126.000 makelaars in meer dan 100 landen. Als makelaar binnen het internationale netwerk opereren we allemaal op lokaal niveau, maar werken we wereldwijd samen en delen we internationaal onze kennis. Door deze brede inzetbaarheid maakt mij, als jouw RE/MAX makelaar geschikt om onder verschillende marktomstandigheden te werken. Op RE/MAX kun je rekenen.

4. Al sinds 1973 ervaring en dienstbaarheid

Al sinds de oprichting in 1973 biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Als RE/MAX makelaars worden wij regelmatig getraind en bijgespijkerd en garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen wij als makelaar blijven voldoen aan de verwachtingen jou als klant.

Persoonlijk

Persoonlijke ondersteuning

Begeleiding

Begeleiding tijdens het gehele traject

Diensten

Dienstverlening naar jouw wensen

Marketing

De beste marketing activiteiten

Tooling

Effectieve marketing tools

Wereldwijd

Wereldwijd vastgoednetwerk

Professioneel

Professionele makelaars

40+

jaar ervaring

Opleiding

Opleidingen van hoge kwaliteit

We zouden graag eens een oriënterend gesprek hebben!

Laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.