RE/MAX is ’s werelds grootste en meest succesvolle makelaarsnetwerk. Sinds het ontstaan in het jaar 1973 is RE/MAX gegroeid tot ’s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Momenteel werken er meer dan 120.000 makelaars in bijna 100 landen over de gehele wereld.

Net als iedere makelaar binnen RE/MAX, ben in ook zelfstandig ondernemer. Het unieke concept van de formule bied mij, en daarmee dus ook jou, erg veel voordelen. Van aan- en verkoop van je woning of bedrijfsobject, taxatie, huur- en verhuur van woning(en), we zijn van alle markten thuis. Je eigen full service makelaar met begeleiding van A tot Z. Door een uniek en uitgebreid marketingplan verkoop ik als RE/MAX makelaar gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs dan andere makelaars.

Service is het codewoord, het belang van jou als klant staat voorop. Ik sta altijd voor je klaar, uiteraard telefonisch en per mail, maar ook via Whatsapp, ook buiten de reguliere werktijden. Naast vooruitstrevend en gedreven zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de kenmerkende waarden binnen onze organisatie! Wij zetten een woning niet te koop maar wij verkopen uw woning.

Yuri..

– is creatief;
– is bereikbaar, ook ‘s-avonds en in het weekend;
– is zelfstandig ondernemer;
– is je vaste contactpersoon;
– is persoonlijk betrokken bij iedere opdracht;
– zorgt voor een optimaal bereik van je woning;
– houdt je altijd op de hoogte van het verkoopproces;
– wordt continu voorzien van sales trainingen;
– vindt het een eer om je woning te mogen verkopen!

Voor de bemiddeling in hypotheken en verzekeringen werk ik nauw samen met een erkend hypotheekadviseur. Op deze manier kunnen wij je van een onafhankelijk advies voorzien. Er wordt bemiddeld voor diverse banken en verzekeraars, in hypotheken, schade- en levensverzekeringen.

Mijn werkgebied is Rotterdam met alle daaromheen liggende gemeenten zoals Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht enz. Door het gigantische RE/MAX netwerk in inmiddels meer dan 100 landen, met 6.900 kantoren en ruim 120.000 collega makelaars kunnen wij je waar dan ook ter wereld van dienst zijn.

Je woning verkopen of verhuren? Aankopen of aanhuren? Hypotheek (over)sluiten? Of een vrijblijvende waardebepaling?

Je bereikt mij het makkelijkst via 010 453 59 37 of 06 413 49 676.

Zal ik contact met je opnemen?

Laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.